Wandklok

Wandklok

Stalen Wandklok

(18) Een Umbra stalen wandklok als moderne muurdecoratie in de woonkamer.De klok is zilverkleurig en de wijzers zijn rood.De wandklok heeft een heel apart design.

naar de website

Wandklok Daniella

(06) Klok "Daniella" heeft een landelijke vintage uitstraling. Een grote wandklok met een doorsnee van 90 cm. Gemaakt van hout en metaal met een antieke finish.

naar de website

Piano Klok

(18)Een ronde opvallende wandklok in de kleur rood.De rode strepen stellen de toetsen van een piano voor.Het is een moderne klok van het merk Koziol.

naar de website

Roulette Klok

(18)Deze grote metalen wandklok heeft de naam roulette klok gekregen.Waarschijnlijk omdat de cijfers in gekleurde vakjes is aangebracht.

naar de website

Rechthoek Wandklok

(237)Deze prachtige rechthoekige houten wandklok is van Clayre & Eef.De wandklok is mooi van kleur en is 50 centimeter breed en 40 centimeter hoog.

naar de website

Zwarte Wandkok

(18)Een bijzonder mooie opvallende vierkante wandklok in de kleur zwart.De klok is gemaakt van glas en heeft een modern uiterlijk.

naar de website

Linkpartners

wandklok Valerius

(06) Deze wandklok "Valerius" heeft maar liefst een doorsnede van 81 cm Gemaakt van hout in de kleur vintage zwart met het opschrift Antiques 1920

naar de website

PT House wandklok

(18)Een bijzonder en verrassend model wandklok van Present-Time.Deze koperkleurige wandklok kan ook als tafelklok gebruikt worden.

naar de website

Opvallend Model

(18)Dit is wel een erg mooie en opvallende wandklok.De wandklok is best wel dik want hij steekt elf centimeter uit de wand en op de wijzerplaat is een opvallend rode ring aangebracht.

naar de website

Nextime Wandklok

(18)De wandklokken van Nextime zijn vrijwel altijd opvallend van uiterlijk.Dat is ook het kenmerk van Nextime.Zij maken de wandklokken altijd net weer iets anders en opvallender dan een gewone wandklok.

naar de website

Klok Wereldkaart

(66)Een bijzondere opvallende wandklok met een afbeelding van de wereldkaart op de wijzerplaat.De klok is zo opvallend omdat de ze geheel zilverkleurig is.Verder heeft de klok een sterk 3D effect.

naar de website

Wandklok Erve

(06) Wandklok "Erve" heeft een houten rand met een witgelakt metalen wijzerplaat. Een doorsnede van 50 cm en een diepte van 5 cm. Een ware aanwinst voor je interieur

naar de website

Tiger Wandklok

(18)Deze wandklok heeft het uiterlijk van een golfbal.Het is dan ook een leuk exemplaar om aan iemand cadeau te geven.

naar de website

Classy Round

(18)Hier ziet U een middelgrote glazen wandklok uit de serie Classy. Het is een wandklok van het bekende klokkenmerk Nextime en valt extra op door de 3D cijfers die zijn aangebracht.Dit model klok is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

naar de website

Wandklok Rozella

(06) Wandklok "Rozella" uit e collectie van J-Line is gemaakt van metaal wat verouderd is gemaakt en lichtgevende cijfers door middel van LED. De wandklok heeft maar liefst een doorsnede van 91 cm

naar de website

Classy Square

(18)Ook deze wandklok is uit de serie classy. Het is een vierkant model met 3D cijfers.

naar de website

Old town Baily

(06) Wandklok "Old Town Baily"heeft een doorsnee van 61 cm en een diepte vann 4 cm. Hij is vervaardigd van hout en ruw nikkel. Deze wandklok heeft een stoere uitstraling.

naar de website

Grote Ronde Wandklok

(237)Een mooie ijzeren wandklok van het gezellige woonmerk Clayre & Eef.Het is een klok met een doorsnede van zestig centimeter.De bijzondere klok heeft een behoorlijk open karakter.

naar de website

Wandklok Hout - Metaal

(66)Apart model grote wandklok gemaakt van hout en metaal.Zowel het hout als metaal zijn gerecyclede materialen.De klok heeft Romeinse cijfers.

naar de website

Hippe Wandklok

(18)Een erg leuk hippe en vooral kleurrijke wandklok met een modern design van het merk Nextime.

naar de website

Hippe Wandklok

(18)Hier ziet U een echt hele hippe wandklok met zwarte en witte vierkantjes als design.Het is eigenlijk gewoon een pop-art wandklok.

naar de website

Wandklok Headstation

(06) Wandklok "Headstation" gemaakt van metaal in de kleur zwart. Dit model doet denken aan de oude stationsklokken. De kleur is dan ook vintage gemaakt.

naar de website

J Line Grijs Bruin

(18)Een heel mooi model wandklok van het leuke woonmerk J-Line.De wandklok heeft een leuke en landelijke uitstraling.

naar de website

Wandklok Paris

(237)Een mooie ronde houten wandklok met een diameter van vijftig centimeter.De wandklok is van het landelijk romantische woonmerk Clayre & Eef.Op de wijzerplaat staat de tekst Paris 1809.

naar de website

Romana

(18)Een hele opvallende wandklok met de naam Romana.De klok is zo opvallend omdat de Romeinse cijfers zo groot zijn en mooi afsteken tegen de zwarte wijzerplaat.Ook dit mooie exemplaar is te koop bij VT-Wonen.

naar de website

Bol model Wandklok

(18)En bol model wandklok in de kleur bruin met een raster van metaal voor de wijzerplaat.

naar de website

Koziol Silk Klok

(18)Een bijzonder mooi model Koziol wandklok in de kleur zwart.Deze klok heeft een diameter van 45 centimeter.

naar de website

Tennis Klok

(18)Hier ziet U een wandklok met het uiterlijk van een tennisbal.Het is een leuke en bovendien grappige klok die heel geschikt is bijvoorbeeld aan iemand cadeau te geven.

naar de website

LEFF Wandklok

(18)Een hele opvallende en stijlvolle LEFF wandklok welke U kan bestellen in de webwinkel van VT-Wonen.De klok is zo opvallend omdat de zilverkleurige rand en cijfers zo mooi afsteken tegen de diep-zwarte wijzerplaat.

naar de website

Karlsson Edge Klok

(18)Op het eerste gezicht een eenvoudige grijze Karlsson wandklok.De wandklok heeft 3D cijfers en verder is de wijzerplaat plat en zonder decoratie.

naar de website

Wandklok Sign

(06) Wandklok "sign" van het merk Light en Living. Te bestellen in drie afmetingen namelijk doorsnee 35 cm, 45 cm en 60 cm. Gemaakt van metaal

naar de website

Arne Jensen

(18)Dit is echt een hele mooie stijlvolle Arne Jensen bankiersklok.Het is door zijn bijna geheel witte kleur een behoorlijke opvallende wandklok.

naar de website

Grappige Beeldje

Een heel erg mooi en vooral grappig kattenbeeldje.Dit dierenbeeldje is met de hand gemaakt uit gerecycled metaal.

naar de website

Wandklok Roman

(66)Een grote wandklok gemaakt van hout en metaal.De klok is niet alleen groot maar heeft ook echt een robuust uiterlijk.Verder is de klok voorzien van Romeinse cijfers.

naar de website

wandklok doorsnee 28 cm

(237) Moderne wandklok met een doorsnee van 28 cm. Witte wijzerplaat met gekleurde rand en stippen onder de hele uren.

naar de website

wandklok rond 56 cm

(237) Wandklok met als speciaal detail een wijzerplaat met een wereldkaart en een behuizing van opengewerkt metaal. De doorsnee is 56 cm De klok heeft een diepte van 18 cm

naar de website

Hama Wandklok

(66)Een eenvoudige en leuke betaalbare Hama wandklok.Deze klok wordt meestal in de keuken gebruikt.

naar de website

Wandklok Union Hotel

(188)Een mooie en grote donkerkleurige wandklok van J-Line.Het is echt een bijzondere klok en op de wijzerplaat staat de tekst Paris Union Hotel.Het is echt een plaatje van een klok.

naar de website

Off Balance

(18)Deze moderne wandklok is niet helemaal in balans.Het is een klok met een zwarte wijzerplaat en witte cijfers.De rand van de klok is aluminiumkleur.

naar de website

IJzeren Wandklok

(237)Deze ijzeren wandklok bestaat eigenlijk alleen maar uit twee ijzeren ringen met daartussen de twaalf Romeinse cijfers en twee wijzers.En in het midden uiteraard het uurwerk.

naar de website

Wandklok Old Town

(06) Wandklok "Old Town" uit de collectie van het merk J-Line. Een wandklok met een landelijke uitstraling gemaakt van hout en metaal met een doorsnede van 91.5 cm dus een vrij grote wandklok

naar de website

Moderne ronde Klok

(18)Hier ziet U een hele opvallende maar ook moderne ronde wandklok gemaakt van glas.Het is een klok van het bekende klokkenmerk Nextime. Deze uiterst moderne klok is wit van kleur met veel zwarte rondjes en strepen.

naar de website

LaForma Wandklok

(18)Een prachtige grote wandklok van het Spaanse Woonmerk LaForma.De wandklok is gemaakt met een combinatie van metaal en hout.LaForma staat erom bekend zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecyclede materialen voor het vervaardigen van hun producten.Deze bijzondere wandklok kunt U bestellen in de webwinkel van Robin Design.

naar de website

Glazen Wandklok

(18)Wederom weer een hele opvallende wandklok van Nextime.De vierkante wandklok is geheel van glas en is hoofdzakelijk zwarte kleur.Deze klok kan ook al tafelklok gebruikt worden.

naar de website

Gracy Wandklok

(18)Deze glazen Nextime wandklok heeft een apart design met witte en zwarte strepen.

naar de website

Big Time

(18)Deze wandklok bestaat eigenlijk alleen maar uit een ronde metalen kern met twee metalen wijzers.Dus zonder cijferaanduiding.Dit aparte model heeft ook nog eens een aparte koperen kleur.

naar de website

Ronde Wandklok

(18)Een klein model ronde wandklok van het merk Nextime.Het is een bijna onbewerkte gladde wandklok met een zwarte wijzerplaat.Op de wijzerplaat zijn witte Romeinse cijfers aangebracht.

naar de website

Wandklok Klaus

(06) Wandklok "Klaus" heeft een wijzerplaat met houtfineer en de wandklok heeft een slinger pendule. De cijfers zijn uitgesneden.

naar de website

Paris 1807 Wandklok

(237)Een prachtige grote houten Clayre & Eef wandklok.De wandklok heeft een donkerbruin en een lichtbruin vlak.Op het lichtbruine vlak zijn gewone cijfers aangebracht en op het donkere vlak zijn Romeinse cijfers aangebracht.Deze mooie wandklok heeft een landelijke en gezellige uitstraling.

naar de website

Grote Wanddecoratie

Boom Baneo komt uit de grote collectie metalen wanddecoraties van Dekogifts.nl

naar de website

Wandklok Wolly

(06) uit de collectie van het merk LaForma komt wandklok "Wolly". Met alsd speciaal detail de lederen riem om de zwarte metalen wijzerplaat. De houten ophangknop wordt meegeleverd. Afmeting 20.8 x 34 cm

naar de website

Wandklok Pocket

(06) Prachtige wandklok "Pocket" uit de collectie van Light en Living in de vorm van een zakhorloge. Gemaakt van metaal witte wijzerplaat met zwarte Romeinse cijfers.

naar de website

Mercure Wandklok

(18)Een mooie moderne aluminium wandklok van maar liefst 45 centimeter doorsnede.De klok van het merk Nextime valt op door de verschillende kleuren cijfers.

naar de website

National Gallery

(06) Wandklok "National Gallery" heeft een brede houten rand en heeft een model van een zakhorloge. De hoogte is 44 cm en de breedte 32 cm. Houdt u rekening dat de klok een diepte heeft van 7 cm

naar de website

Wandklok Ludwine

(06) Dit is de wandklok "Ludwine" van het merk J-Line. De wandklok is gemaakt van metaal in de koper met een verouderde afwerking. De hoogte is 98.5 cm en breedte 80 cm. Met een diepte van 9 cm valt deze wandklok onder de noemer groot en opvallend.

naar de website

Klok Romeinse Cijfers

(237)Een hele grote houten wandklok van Clayre & Eef Het is een rond model met een doorsnede van 80 centimeter.De klok is zo mooi gedecoreerd dat het eigenlijk een wanddecoratie is.

naar de website

Cubic Wandklok

(18)Deze wandklok is gewoon plat maar heeft een 3D uiterlijk.De klok van het merk Nextime past het beste in een moderne omgeving.

naar de website

GROTE KEUZE

GROTE KEUZE IN BETAALBARE WANDKLOKKEN EN ANDERE KLOKKEN. VT WONEN

naar de website

Landelijke Wandklok

(237)Dit is prachtige grote metalen wandklok van Clayre & Eef.Let U eens op de mooie sierlijke krullen in de metalen sierrand van de wandklok.Deze prachtige klok is bijna een meter groot

naar de website

Frank Wandklok

(18)Een mooie opvallende vierkante wandklok gemaakt van glas.Het is een klok met veel kleur en een modern uiterlijk.

naar de website

Moderne Wandklok

(18)Een bijzonder mooie multicolor wandklok van het Nederlandse klokkenmerk Karlsson.

naar de website

Clayre & Eef Klok

(237)Een bijzonder mooie Clayre & Eef wandklok met een nostalgisch landelijke karakter.De wandklok is voorzien van grote Romeinse cijfers en op de wijzerplaat staat de tekst Grand Hotel.

naar de website

Wandklok Tandwiel

(66)Bij deze opengewerkte wandklok zijn de tandwielen zichtbaar van het uurwerk.De buitenste ring van de klok is van hout.

naar de website

Wandklok Vintage

(66)Prachtige wandklok met een vintage uiterlijk.Het is een klok met een oud uitziende metalen behuizing.Op de wijzerplaat is een afbeelding van de wereldkaart aangebracht wat de klok nog een extra leuk uiterlijk geeft.

naar de website

Milano Wandklok

(18)Deze mooie ronde wandklok heeft voor een gedeelte Romeinse cijfers en voor een gedeelte gewone cijfers.Verder is de kern gitzwart en de brede rand is wit van kleur.

naar de website
Eyoba - Typisk Matz Rib stoel